Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για GOTY στα BAFTA Game Awards

*
Αποκαλύφθηκαν οι υποψηφικότητες για το βραβείο Game of the Year των φετινών BAFTA Game Awards και ο νικητής θα αναδειχτεί έπειτα από ψηφοφορία του κοινού. Η σχετική λίστα περιλαμβάνει τα Chicory: A Colorful Tale, Deathloop, It Takes Two, Metroid Dread, The Forgotten City και Unpacking. Οι υποψηφιότητες αποφασίστηκαν από μια ομάδα ειδικών της βομηχανίας του gaming, που επέλεξαν τα έξι παιχνίδια τα οποία κράτησαν τους παίκτες απασχολημένους για μεγάλο χρονικό διάστημα τη χρονιά που πέρασε. Σας θυμίζουμε ότι το It Takes Two έχει ήδη αποσπάσει αρκετά Game of the Year awards και οι πιθανότητες λένε πως πάει για ένα ακόμα.



Έχετε τη δυνατότητα να ψηφίσετε μέχρι την 1η Απριλίου 2022, ώρα 20:00 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο πλαίσιο των BAFTA Games Awards την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*