Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα Monster Hunter X και Airou Village DX

Η Capcom ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του Monster Hunter Meeting 2015 event στο Τόκιο τις επόμενες προσθήκες στο δημοφιλές franchise. Ο λόγος για τα Monster Hunter X και Monster Hunter Diary: Poka Poka Airou Village DX. Όσον αφορά το MH X, ο τίτλος χρησιμοποιεί την ίδια game engine με το Monster Hunter 4 Ultimate και περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- νέα special attacks, καθώς και τέσσερα διαφορετικά στιλ παιχνιδιού. Το game τοποθετείται στο χωριό Beruna, το οποίο βρίσκεται σε μια τεράστια οροσειρά. Οι παίκτες θα συναντήσουν και άλλες γνώριμες περιοχές από το προηγούμενα Monster Hunter games, όπως είναι τα Pokke Village από το Monster Hunter Freedom 2 και το Yukumo Village από το Monster Hunter Portable 3rd.



Πέρα από τα τέσσερα κύρια τέρατα, τέσσερα χωριά και ισάριθμα διαφορετικά στιλ παιχνιδιού, θα περιλαμβάνεται και special bonus περιεχόμενο για όσους έχουν «σώσει» την πρόοδο τους από το Poka Poka Airou Village DX. Το τελευταίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2010 για το PSP (sans DX) και αναμένεται να κυκλοφορήσει για το 3DS στις 10 Σεπτεμβρίου στην Ιαπωνία. Η έκδοση για τη φορητή κονσόλα της Nintendo θα περιλαμβάνει διάφορες «συνεργασίες», όπως τα Mario και Animal Crossing skins. Τέλος, το Monster Hunter X θα κυκλοφορήσει το χειμώνα στην Ιαπωνία αποκλειστικά για το 3DS. Σημειώνεται ότι για την ώρα δεν υπάρχει επιβεβαίωση για κυκλοφορία των παραπάνω τίτλων και στη Δύση. Μέχρι να υπάρξει σχετική ανακοίνωση, μπορείτε να δείτε το debut trailer του Monster Hunter X παρακάτω.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*