Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα New Yakuza και Yakuza Online

*
Το μέλλον του Yakuza franchise διαγράφεται λαμπρότερο από ποτέ και σε αυτό εννοείται ότι συμβάλουν οι συνεχείς ανακοινώσεις της Sega της τελευταίες ημέρες. Έτσι λοιπόν, στο πλαίσιο ενός event που πραγματοποιήθηκε στο Akihabara UDX Theater του Τόκυο, ο παραγωγός της σειράς Toshihiro Nagoshi, αποκάλυψε ένα νέο παιχνίδι για κονσόλες, το “Shin Ryu Ga Gotoku” (New Yakuza) και το “Ryu Ga Gotoku Online” (Yakuza Online). Και τα δύο παιχνίδια θα διαδραματίζονται μετά από τα γεγονότα του Yakuza 6: The Song of Life, ενώ στο ρόλο του πρωταγωνιστή θα βρίσκεται ο 40χρονος Kasuga Ichiban, τον οποίο θα υποδύεται ο Kazuhiro Nakatani (γνωστός από το ρόλο του Akira Nishikiyama). Ενώ το New Yakuza θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για κονσόλες, το Yakuza Online θα διατεθεί για PC, iOS και Android εντός του 2018. Θα είναι free to play, με προαιρετικές αγορές. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πρώτα trailers των δύο παιχνιδιών.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*