Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα Strategic Mind: The Pacific και Strategic Mind: Blitzkrieg για PlayStation 4 και PlayStation 5 (trailer)

Η Klabater και η Starni Games, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία των Strategic Mind: The Pacific και Strategic Mind: Blitzkrieg σε PlayStation 4 και PlayStation 5. Τα δύο παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν στις 5 Αυγούστου, ενώ είναι ήδη διαθέσιμα σε PC. Το Strategic Mind: The Pacific αρχικά κυκλοφόρησε σε PC μέσω Steam, τον Οκτώβριο του 2019, ενώ το Strategic Mind: Blitzkrieg κυκλοφόρησε και αυτό μέσω Steam τον Μάιο του 2020.

Πρόκειται για turn based τίτλους, όπου και οι δύο λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Το Strategic Mind: The Pacific πραγματεύεται τα γεγονότα ανάμεσα σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ιαπωνίας, ενώ το Strategic Mind: Blitzkrieg επικεντρώνεται στις μάχες των Γερμανών κατά την διάρκεια του πολέμου.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα cinematic trailer των παιχνιδιών.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*