Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε DLC για το Yo-Kai Watch 4

*
Η Level-5 έδωσε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των updates που προορίζονται για το Yo-Kai Watch 4: We’re Looking Up at the Same Sky για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2019, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και DLC επί πληρομή για διάθεση πριν το τέλος του 2019.

Στις αρχές του Ιουλίου, με link του Jinpei Medetai Yo-Kai Ark που παρέχεται σαν bonus προ-παραγγελίας εισιτηρίου για την ταινία Yo-Kai Gakuen Y: Neko wa Hero ni Nareru εμφανίζεται στο παιχνίδι ο Jinpei Jiba και ένα νέο quest, με την ολοκλήρωση του οποίο ο παίκτης μπορεί να γίνει φίλος με το Kage Orochi.


Στις 13 Ιουλίου με το νέο τεύχος του Monthly CoroCoro Comic θα παρέχεται κωδικός με τον οποίο ο παίκτης γίνεται φίλος με το Android Yamada. Στο δωρεάν update του Αυγούστου θα βρούμε νέο χάρτη (Yo-Goku National Sport Hall, με το δυνατότερο boss του παιχνιδιού), περισσότερα yo-kai και τη δυνατότητα να γίνουμε φίλοι με τα Enma και Nurarihyon.

Στη συνέχεια, σε ημερομηνία που ακόμη δεν γνωρίζουμε, το DLC του παιχνιδιού εισάγει το multiplayer mode, ακόμα περισσότερα yo-kai και επιπλέον ενημερώσεις για το παιχνίδι. Το Yo-Kai Watch 4: We’re Looking Up at the Same Sky κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Nintendo Switch στην Ιαπωνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*