Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε Open Beta Stress Test για το World War 3

*
Η MY.GAMES και η The Farm 51 ανακοίνωσαν ένα Open Beta Stress Test για το World War 3. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι και η δοκιμαστική περίοδος θα τρέξει ως τις 7 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 14:00.

Στο πλαίσιο του Public Stress Test, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε δύο modes και τέσσερεις χάρτες: Team Deathmatch σε Berlin και Warsaw και Tactical Ops σε Berlin, Warsaw, Moscow και Polyarny. Ακόμα όλοι όσοι μετέχουν θα λάβουν ως δώρο ένα LWH Dark Helmet.


Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Public Stress Test, θα πρέπει απλά να κατεβάσετε το World War 3 από το site της MY.GAMES ή να αιτηθείτε πρόσβαση μέσω Steam. Επιπλέον, απαιτείται η ύπαρξη λογαριασμού στη MY.GAMES, που δημιουργείται αυτομάτως όταν ένας χρήστης του Steam ενεργοποιεί το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*