Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε VR τίτλος Blade Runner

*
Η Seismic Games ανακοίνωσε την ανάπτυξη του Blade Runner: Revelations, ενός adventure/thriller VR game σε συνεργασία με την Alcon Media Group. Δημιουργημένο με την συνδρομή της Google, το παιχνίδι θα περιλαμβάνεται στο αναμενόμενο VR headset Lenovo Mirage Solo καθώς και το Daydream της Google στο πρώτο μισό του 2018. Το Blade Runner: Revelations πρόκειται για μια διαδραστική εμπειρία που βασίζεται στο universe του δημοφιλούς franchise και τοποθετείται χρονικά λίγο πριν από τα γεγονότα του πρόσφατου Blade Runner 2049. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το Los Angeles με απόλυτη άνεση και ελευθερία. Η Seismic Games αποκάλυψε το πρώτο teaser του Blade Runner: Revelations, εν αναμονή της επίσημης ημερομηνίας διάθεσης του. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*