Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε demo για Babylon’s Fall σε PS5 και PS4

*
Square Enix και η PlatinumGames ανακοίνωσαν ότι στις 25 Φεβρουρίου θα κυκλοφορήσουν το demo του Babylon’s Fall για PlayStation 5 και PlayStation 4. Στο demo, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στο τεσσάρων παικτών online multiplayer, ξεκινώντας από την εισαγωγή, ενώ θα περιλαμβάνεται και το tutorial. Σε περίπτωση που αποφασίσουν να αγοράσουν το παιχνίδι, θα μπορέσουν να μεταφέρουν την πρόοδό τους στην πλήρη έκδοση.

Ακόμα ανακοινώθηκε το Premium Battle Pass της πρώτης σεζόν, που ονομάζεται "Eternal Tower". Κάθε τρεις μήνες θα κυκλοφορούν major updates για το Babylon’s Fall, ως μέρος του κύκλου των σεζόν και η πρώτη θα τρέξει από τις 25 Φεβρουαρίου ως τις 31 Μαρτίου 2022. Σε κάθε σεζόν θα προσφέρονται τόσο δωρεάν, όσο και επί πληρωμή Battle Passes, που θα επιτρέπουν στους παίκτες να προσθέτουν στη συλλογή τους υψηλής αξίας αντικείμενα. Μόνο για την πρώτη σεζόν, το Premium Battle Pass θα είναι διαθέσιμο δωρεάν.


Το Babylon’s Fall θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου 2022, για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC (Steam). Όσοι αγοράσουν τη Digital Deluxe Edition θα ξεκινήσουν να παίζουν τρεις μέρες νωρίτερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*