Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε livestream για το Dragon Quest: The Adventure of Dai

*
Πριν λίγους μήνες η Square Enix ανακοίνωσε το Dragon Quest: The Adventure of Dai και σύντομα αναμενονται λεπτομέρειες για το νέο project. Για το σκοπό αυτό, το V-Jump θα πραγματοποιήσει ένα livestream στο YouTube στις 27 Μαΐου 2020, ώρα Ελλάδας 14:00μμ.

Το original Dragon Quest: The Adventure of Dai manga δημοσιεύτηκε στο εβδομαδιαίο Shonen Jump από το 1989 έως και το 1996. Το σενάριο έχει γράψει ο Riku Sanjo και τα σχέδια ανήκουν στον Koji Inada. Η πρώτη μεταφορά σε anime πραγματοποιήθηκε από την Toei Animation, με 46 επεισόδια που προβλήθηκαν από τον Οκτώβριο του 1991 έως τον Σεπτέμβριο του 1992. Επίσης τρεις ταινίες που προβλήθηκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες την περίοδο 1991- 1992, είχαν βασιστεί στο TV anime.


Για την ώρα δεν γνωρίζουμε σε ποιές πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει το Dragon Quest: The Adventure of Dai, κάτι που ελπίζουμε να γίνει γνωστό στις 27 Μαΐου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*