Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για Nintendo Switch το Sacred Stones (trailer)

Η CFK πρόκειται να φέρει το side-scrolling action adventure game Sacred Stones στο Nintendo Switch. Η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί σε ψηφιακή μορφή, μέσω του eShop της κονσόλας στις 23 Δεκεμβρίου 2019 και αν θέλετε να το αποκτήσετε θα πρέπει να πληρώσετε €14,99.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται σε ένα νησί που αιωρείται στον ουρανό. Για άγνωστη αιτία, τα sacred stones που κρατούν το νησί στον ουρανό σκορπίστηκαν και το νησί έχει αρχίσει την κάθοδό του στη γη. Σκοπός του πρωταγωνιστή είναι να βρει και να συγκεντρώσει όλα τα sacred stones, αποστολή που μόνο εύκολη δεν είναι, μιας και θα πρέπει να τα βάλει με παράξενα υπερμεγέθη πλάσματα που απειλούν τη ζωή του. Περισσότερα στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*