Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για Nintendo Switch το Thief of Thieves: Season One (trailer)

Το Thief of Thieves: Season One κυκλοφορεί ήδη για PC και Xbox One και τώρα έρχεται για το Nintendo Switch. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του publisher Skybound Games και της developer Rival Games, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή μέσω του Nintendo eShop από 21 Νοεμβρίου 2019, με τιμή €19,99.

Πρωταγωνίστρια είναι η Celia που χρησιμοποιώντας stealth, social engineering αλλά και βοήθεια από την ομάδα της, κατορθώνει να φέρει εις πέρας ληστείες με πολλά κέρδη ανά τον κόσμο. Το σενάριο είναι βασισμένο στη σειρά comic του Robert Kirkman, και τα πάντα πρέπει να γίνουν δίχως να ανοίξει ρουθούνι, μιας και αυτή είναι η διαφορά της Celia από τους κοινούς απατεώνες. Επιπλέον, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μιας και οι επιλογές που κάνετε διαμορφώνουν την αφήγηση και έχουν δραστικές συνέπειες.


Τη φωνή τους δανείζουν ηθοποιοί όπως οι Fryda Wolff (Mass Effect: Andromeda), Stephen Stanton (Rogue One), Emily O’Brien (Death Stranding), Cissy Jones (Firewatch, The Walking Dead: Season 1), Fred Tatasciore (Kung-Fu Panda 2) και Elias Toufexis (Deus Ex: Human Revolution).

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*