Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για Nintendo Switch το What Remains of Edith Finch

*
Η Annapurna Interactive και η Giant Sparrow πρόκειται να φέρουν το What Remains of Edith Finch στο Nintendo Switch. Η κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά μέσω του eShop της κονσόλας στις 4 Ιουλίου 2019.

Το What Remains of Edith Finch είναι μια συλλογή από παράξενες ιστορίες σχετικά με μια οικογένεια στην πολιτεία της Washington. Ως Edith πρέπει να εξερευνήσετε την αχανή κατοικία των Finch, ψάχνοντας για ιστορίες που θα τη βοηθήσουν να καταλάβει το γιατί είναι το τελευταίο μέλος της οικογένειας εν ζωή.


Κάθε ιστορία που αποκαλύπτεται επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν την τελευταία ημέρα της ζωής κάθε μέλους της οικογένειας, με γεγονότα που διαδραματίζονται από το μακρινό παρελθόν, έως και την παρούσα ημερομηνία. Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*