Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για PC και Google Stadia το Baldur's Gate III (trailer)

*
Ένα από τα παιχνίδια που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Google Stadia ήταν το Baldur's Gate III. Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η Larian Studios, γνωστή από τη σειρά Divinity και είναι η πρώτη προσθήκη στη σειρά από το 2000. Τα γεγονότα ακολουθούν αυτά του Siege of Dragonspear expansion για το Baldur's Gate: Enhanced Edition, που λανσαρίστηκε το 2016.

Το Baldur’s Gate III θα είναι playable όχι μόνο σε solo αλλά και σε co-op και στο teaser trailer που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, μια σκοτεινή φιγούρα επιστρέφει στην πόλη, απειλώντας να καταστρέψει τα πάντα στον κόσμο του Forgotten Realms. Εκτός από Google Stadia, το Baldur's Gate III θα κυκλοφορήσει και για PC, δίχως ακόμα να γνωρίζουμε το πότε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*