Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για PC το Cooking Simulator

*
Όσοι θέλετε να κάνετε επίδειξη των μαγειρικών σαν ικανοτήτων, το Cooking Simulator που θα κυκλοφορήσει στις αρχές 2019 για PC, θα σας δώσει μια ακόμα ευκαιρία να το πραγματοποιήσετε. Καταρχάς, μέσα από μια σειρά μαθημάτων, οι παίκτες θα μάθουν όλα τα απαραίτητα για να κινούνται με άνεση σε μια επαγγελματική κουζίνα και στη συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν πράξη τα όσα διδάχτηκαν στο Career mode. Εκεί θα προσπαθήσουν να δείξουν σε όλο τον κόσμο ότι τα πιάτα τους είναι τα καλύτερα στη σύγχρονη μαγειρική. Υπάρχουν 60 συνταγές και 120 διαφορετικα υλικά και πέρα από το μαγείρεμα, οι παίκτες θα πρέπει να διαχειριστούν οτιδήποτε αποτελεί μια επαγγελματική κουζίνα. Επιπλέον, στο sandbox mode, κυρίαρχο ρόλο θα παίξει η δημιουργικότητα του καθενός, οπότε ότι παράξενο συνδυασμό γεύσεων φαντάζεστε, μπορείτε να τον κάνετε πραγματικότητα. Στη συνέχεια, το νεότερο trailer του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*