Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για PC το Cthulhu Saves Christmas

*
Η Zeboyd Games, γνωστή από την ανάπτυξη των Cosmic Star Heroine και Cthulhu Saves the World, ανακοίνωσε το Cthulhu Saves Christmas για PC. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως ο τίτλος δεν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες, απλά όντας μια μικρή ομάδα ανάπτυξης, η Zeboyd Games επικεντρώνεται πρώτα στην έκδοση για PC.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Santa Claus απαγάγεται από τη League of Christmas Evil και μόνο ο Cthulhu μπορεί να τον σώσει. Στη νέα αυτή περιπέτεια καλείστε να συνταχθείτε με τους Belsnickel, Snow Maiden και Baba Yaga-chan έχοντας να αντιμετωπίσετε τους Krampus, Mari Lwyd και άλλα μέλη της Christmas League of Evil, σε μάχες turn-based. Η Zeboyd Games υπόσχεται διασκέδαση για όλη την οικογένεια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*