Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για Switch το Picross S4 (trailer)

Η Jupiter ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Picross S4 για το Nintendo Switch και θα είναι διαθέσιμο για αγορά στις 23 Απριλίου 2020 μέσω του Nintendo eShop. Το παιχνίδι θα κοστίζει €9,99. Σύμφωνα με την περιγραφή του παιχνίδιου στην επίσημη ιστοσελίδα του, πρόκειται για την μεγαλύτερη συλλογή puzzle που έχει γνωρίσει η σειρά παιχνιδιών Picross S. Ο αριθμός τους ξεπερνά τα 485. Επιπλέον, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει 4 διαφορετικά gamemodes.

Στο Standard Picross και Mega Picross θα υπάρχουν 300 puzzle να λύσετε, 150 στο Clip Picross, 30 στο Color Picross και τέλος άλλα 5 έξτρα επίπεδα. Τέλος, υπάρχουν 2 puzzle 30x30 και αν κάποιος συνδέσει τα play data των προηγούμενων παιχνιδιών θα ξεκλειδώσει ένα puzzle μεγέθους 40x30.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*