Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για iOS και Android το Tomb Raider Reloaded (trailer)

Με μια λιτή ανακοίνωση μέσω Twitter, ο publisher Square Enix και η developer Emerald City Games, αποκάλυψαν το Tomb Raider Reloaded. Πρόκειται για ένα free-to-play action arcade game που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, για συσκευές iOS και Android.

Άλλες πληροφορίες δεν υπάρχουν, πέρα από το teaser trailer που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια. Φαίνεται ότι ο χρονος παγώνει για λίγα δευτερόλεπτα, ακινητοποιώντας οτιδήποτε απειλεί την Lara Croft, η οποία έχοντας ως συμμάχους τα δύο πιστόλια προσπαθεί να διατηρήσει τη σωματική της ακεραιότητα. Η φιγούρα της πρωταγωνίστριας φέρνει προς τη νέα εκδοχή και αυτό ίσως δεν αρέσει σε πολλούς παραδοσιακούς fans της σειράς παιχνιδιών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*