Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για το Nintendo Switch το Whispering Willows

*
Η Akupara Games ανακοίνωσε ότι το adventure puzzle game Whispering Willows θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch στις 27 Σεπτεμβρίου 2018. Μάλιστα, η συγκεκριμένη έκδοση θα εκμεταλλεύεται τις μοναδικές δυνατότητες της κονσόλας στον τομέα του HD rumble. Όταν οι παίκτες βρίσκονται κοντά σε φιλικά πνεύματα, θα νιώθουν μια σταδιακά αυξανόμενη δόνηση. Όταν αυτή γίνει πιο γρήγορη, τότε οι παίκτες βρίσκονται σε εχθρικές οντότητες. Η πλοκή ακολουθεί τα βήματα της Elena Elkhorn, ενός νεαρού κοριτσιού που αναζητεί τον χαμένο πατέρα της μέσα στην έπαυλη Willows. Ένα φυλακτό που της είχε δώσει ο πατερας της, της δίνει τη δυνατότητα να επισκέπτεται το βασίλειο των φαντσμάτων και να επικοινωνεί με τους νεκρούς. Μέσω αυτού μπορεί ακόμα να λύνει solve puzzles, να βοηθάει φαντάσματα και να βρίσκει μυστικά μέσα στην έπαυλη. Το Whispering Willows θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή, με κόστος $9,99.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*