Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε εκ νέου το Gone Home για PS4 και Xbox One

Το Gone Home ανακοινώθηκε εκ νέου για τα PlayStation 4 και Xbox One. Αυτή τη φορά, και με ημερομηνία κυκλοφορίας. Η έκδοση του τίτλου για τα οικιακά συστήματα είχε ανακοινωθεί το Μάρτιο του 2014. Εκείνη την περίοδο, το στούντιο που είχε αναλάβει την ανάπτυξη, η The Fullbright Company, είχε συμφωνήσει με τον indie publisher Midnight City να διανέμει το παιχνίδι. Η Midnight City λειτουργούσε υπό την αιγίδα της Majesco, η οποία στην πορεία αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, γεγονός που ώθησε την The Fullbright να ανακοινώσει ότι ακυρώνει την ανάπτυξη των εκδόσεων του τίτλου για τα οικιακά συστήματα.



Μερικούς μήνες αργότερα, και συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας, το στούντιο εξέπληξε τους πάντες επιβεβαιώνοντας ότι το Gone Home θα κυκλοφορήσει, τελικά, για PS4 και Xbox One στις 12 Ιανουαρίου, με την Midnight City και πάλι σε ρόλο publisher. Επιπλέον, η ομάδα ανάπτυξης σημείωσε ότι η ανάπτυξη του τίτλου γίνεται με Unity 5 engine. Δείτε το announcement trailer του Gone Home: Console Edition μέσα από τον παρακάτω player.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*