Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε επίσημα για PC το Borderlands 2 VR (trailer)

Όπως ανακοίνωσε η Gearbox, το Borderlands 2 VR θα κυκλοφορήσει για PC μέσα στο προσεχές φθινόπωρο. Ο κόσμος της Pandora ζωντανεύει με διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά και οι παίκτες θα μετατραπούν σε Vault Hunter σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας, έχοντας πάνω απ' όλα να αντιμετωπίσουν τον Handsome Jack, προκειμένου να απαλλάξουν τον πλανήτη από την παρουσιά της Hyperion Corporation.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα έχει επιπλέον χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν την εμπειρία VR. Με το Bad Ass Mega Fun Time (BAMF Time), οι παίκτες θα μπορούν να μειώνουν την ταχύτητα της δράσης, λες και μεταφέρονται σε κατάσταση slow motion κι έτσι θα έχουν περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσουν την επόμενη κίνησή τους. Επίσης με την επιλογή Teleport θα μπορούν εύκολα να μεταφέρονται από άκρο σε άκρο της Pandora.


Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*