Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε επίσημα η αλλαγή ονομάτων στο PSN

*
H Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα οι χρήστες θα μπορούν να αλλάζουν το όνομα τους στο PSN. To PSN Online ID Change feature θα δοκιμαστεί αρχικά από τα μέλη του PlayStation Preview Program, μια ομάδα επιλεγμένων χρηστών που στο παρελθόν είχαν πάρει μέρος σε δοκιμές system software. Η πρώτη αλλαγή θα είναι δωρεάν. Για κάθε επόμενη, η χρέωση θα είναι €9,99 εκτός αν κάποιος είναι συνδρομητής της υπηρεσίας PlayStation Plus, οπότε το κόστος διαμορφώνεται στα €4,99. Μετά την οποιαδήποτε αλλαγή θα υπάρχει η επιλογή για εμφάνιση του παλιού ονόματος, ώστε ο καθένας να αναγνωρίζεται εύκολα από τους φίλους του. Αυτή η επιλογή γίνεται μία φορά και ισχύει δια παντός.  Η αλλαγή ονόματος είναι συμβατή με ολους τους τίτλους που κυκλοφόρησαν για τις πλατφόρμες της Sony μετά την 1η Απριλίου 2018 και για την πλειοψηφία των τίτλων του PlayStation 4 που κυκλοφόρησαν πριν από την παραπάνω ημερομηνία. Όπως γίνεται αντιληπτό, η αλλαγή ονόματος δεν υποστηρίζεται από όλα τα παιχνίδια για PS4, PS3 και PS Vita και μετά από αλλαγή ονόματος, οι χρήστες μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με σφάλματα. Αν το πρόβλημα είναι μεγάλο, υπάρχει η επιλογή για επαναφορά στο αρχικό όνομα ανα πάσα στιγμή, δίχως κανένα κόστος. Τέλος, το νέο feature αναμένεται να είναι λειτουργικό στις αρχές του 2019 και τότε η Sony θα δημοσιεύσει τη λίστα με τους συμβατούς τίτλους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*