Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Crysis 4: Ανακοινώθηκε επίσημα με trailer

*
Update: Η εταιρεία αποκάλυψε το Crysis 4 και με ένα πρώτο teaser trailer, ακολουθώντας τις φήμες των τελευταίων ωρών πως κάτι έρχεται για τη σειρά. Προς το παρόν δεν υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες για τον τίτλο, ούτε και κάτι παραπάνω για το πότε εκτιμάται να έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα. Όπως και να 'χει, μόλις ανακοινωθεί κάτι, θα σας το μεταφέρουμε.



Original είδηση: Εικόνα που φαίνεται ότι προέρχεται από υλικό που θα συνοδεύει την ανακοίνωση του Crysis 4 εμφανίστηκε online και φαίνεται ότι η ανάρτηση έχει γίνει από την Crytek China. Τη στιγμή αυτή η εικόνα παραμένει ορατή στο κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης BiliBili.

"Επιβεβαιώθηκε το "Crysis 4" δημιουργώντας ένα νέο nano battlefield!", αναφέρει η μετάφραση του κειμένου που συνοδεύει την εικόνα.

Έχουν περάσει εννέα χρόνια από την κυκλοφορία του Crysis 3 για PC, PlayStation 3 και Xbox 360. Πιο πρόσφατη είναι η κυκλοφορία της έκδοσης remaster του πρώτου Crysis και των δύο sequels που πυροδότησε τις φήμες ότι έρχεται και συνέχεια.



Πηγή: Eurogamer 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*