Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε επιτραπέζιο παιχνίδι για το League of Legends

Το League of Legends, το γνωστό MOBA που μετρά πάνω από 100 εκατομμύρια παίχτες μηνιαίος, θα αποκτήσει σύντομα ένα νέο spinoff, όχι στο χώρο των videogames, αλλά ως επιτραπέζιο παιχνίδι. Η Riot Games εργάζεται πάνω στη δημιουργία του Mechs vs Minions, όπως είναι η ονομασία του board game, εδώ και τρία χρόνια καθώς προσπαθεί να συνδυάσει τα στρατηγικά στοιχεία που έκαναν αγαπητό το LoL, με αποστολές που θα ξετυλίγουν το κουβάρι της ιστορίας. Επίσης να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και την ύπαρξη πολλών μινιατούρων που συμπληρώνουν το σκηνικό του επιτραπέζιου παιχνιδιού. Το Mechs vs Minions θα περιλαμβάνει δέκα αποστολές, για την ολοκλήρωση της κάθε μιας θα απαιτούνται 60 με 90 λεπτά και οι παίχτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στους Corki, Tristana, Heimerdinger και Ziggs για να τους αντιπροσωπεύσουν στη μάχη. Η συσκευασία του παιχνιδιού θα περιέχει πέντε game boards, τέσσερις φιγούρες mech, 100 μικρές μινιατούρες για τα minions, ζάρια και πολλά ακόμη. Το επιτραπέζιο παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στις 13 Οκτωβρίου μέσω του Store της Riot και θα στοιχίζει 75 δολάρια. 







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • League of Legends
    • 12+ pegi 12+
      • 8.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (25)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://eune.leagueoflegends.com/ FOLLOWERS 6 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*