Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η Amiga 500 Mini και έρχεται με 25 παιχνίδια (video)

*
Οι δημιουργοί του C64 Mini ανακοίνωσαν τη νέα τους retro μινι κονσόλα, την Amiga 500 Mini! Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022 και θα πωλείται έναντι €129,99. Θα φέρει preloaded 25 παιχνίδια που έγραψαν ιστορία στην αρχική πορεία του συστήματος, όπως τα Worms, The Chaos Engine, Another World και Simon the Sorcerer. Οι χρήστες θα μπορούν ακόμη να χρησιμοποιήσουν USB stick για να «φορτώσουν» τα δικά τους AMIGA ROMs. Στο πακέτο αγοράς θα βρίσκεται ακόμη ένα mouse με δύο πλήκτρα και ένα gamepad που θυμίζει αυτό της Amiga CD32. Θα υποστηρίζονται ακόμη και τα ROMs της A1200. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί τα 12 παιχνίδια που θα βρίσκονται στην κονσόλα και είναι τα εξής: Alien Breed 3D, Another World, ATR: All Terrain Racing, Battle Chess, Cadaver, Kick Off 2, Pinball Dreams, Simon the Sorcerer, Speedball 2: Brutal Deluxe, The Chaos Engine, Worms: The Director’s Cut και Zool.

Διαβάστε ακόμη: 25+1 αξέχαστα παιχνίδια της Amiga.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*