Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η Call of Duty Mobile Season 5: In Deep Water (trailer)

*
Με έντονο το υδάτινο στοιχείο ανακοινώθηκε η Call of Duty Mobile Season 5: In Deep Water. Θα γίνει διαθέσιμη στους παίκτες από τις 28 Ιουνίου και θα φέρει νέους operators, νέα όπλα, νέους χάρτες και modes, ένα νέο perk και battle royale class, καθώς και 50 tiers πόντων για το Battle Pass. Σο Free Battle Pass «ξεκλειδώνει» το K9 Unit Operator Skill στο tier 14 και το CR-56 AMAX assault rifle στο tier 21, ενώ το premium Battle Pass «ξεκλειδώνει» τους Merrick και Rorke και weapon blueprints όπως τα Ghost-themed BK57, the QXR — Close Catch, DR-H — Rebreather και PP19 Bizon — Devilfish. Οι νέοι multiplayer χάρτες είναι οι Suldal Harbor, Docks και Aniyah Incursion (από το Call of Duty: Modern Warfare). Δείτε περισσότερα στο παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*