Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η Launch Edition του Arizona Sunshine

*
Vertigo Games και Jaywalkers Interactive ανακοίνωσαν την Launch Edition του Arizona Sunshine που θα κυκλοφορήσει για PlayStation VR. Η συγκεκριμένη έκδοση θα περιλαμβάνει ένα theme (που δεν θα μπορείτε να το προμηθευτείτε από πουθενά αλλού), ενώ δεν έχει γίνε γνωστό εάν το σχετικό theme θα είναι dynamic ή όχι. Επίσης, η Launch Edition θα είναι 10% φθηνότερη σε σχέση με την κανονική έκδοση του τίτλου, ο οποίος κυκλοφορεί σήμερα (27 Ιουνίου) για το PS4 και θα υποστηρίζει τόσο το PlayStation AIM controller, όσο και το PlayStation Move. H έκδοση του PC έχει διατεθεί από το Δεκέμβριο του 2016 και υποστηρίζει τα Oculus Rift και HTC Vive. Στη συνέχεια ακολουθεί το νεότερο trailer του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*