Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η Valiant Edition του Gods Will Fall (trailer)

Οι Deep Silver και Clever Beans ανακοίνωσαν τη Valiant Edition του Gods Will Fall. Το dark fantasy action game θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia και PC μέσω Steam, GOG και Epic Games Store στις 29 Ιανουαρίου. Οι προ-παραγγελίες του είναι πλέον διαθέσιμες και προσφέρουν ως pre-order bonus το Hunter’s Head Gear.

Το Valiant Edition του παιχνιδιού θα περιέχει – εκτός του Hunter’s Head Gear φυσικά – το DLC Valley of the Dormant Gods, τρείς νέους Θεούς, περισσότερα όπλα (warrior types) αντικείμενα (συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού) και skills, αλλά και το Warriors Garb (ενδυμασία μάχης), καθώς και διάφορα μυστικά προς ανακάλυψη στον κόσμο του τίτλου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*