Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Day Before για PC, καθώς και εκδόσεις για κονσόλες (trailer)

Το open-world survival MMO The Day Before απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας για PC. Ο τίτλος των MyTona και Fntastic θα διατεθεί μέσα από το Steam στις 22 Ιουνίου του 2022, ενώ οι δύο εταιρείες αποκάλυψαν πως βρίσκονται στα σκαριά οι εκδόσεις του παιχνιδιού για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S.

Ο κόσμος του παιχνιδιού μας παρουσιάζει μια Αμερική ύστερα από μια πανδημία, γεμάτη από μολυσμένους που διψούν για σάρκα και επιζήσαντες που σκοτώνουν για τροφή, όπλα και αμάξια. Οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν και, στην προσπάθεια αυτή, θα ψάξουν εγκαταλειμμένα αμάξια, σπίτια και ψηλά κτίρια ώστε να εντοπίσουν εφόδια, θα αν συνθλίψουν τους μολυσμένους, αλλά και αντίπαλους παίκτες με μια ποικιλία όπλων και θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν μια κοινότητα από την αρχή προτού να είναι πολύ αργά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*