Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Fallen Knight σε PC και κονσόλες (trailer)

Ο publisher PQube ανακοίνωσε πως ο τίτλος της FairPlay Studios, Fallen Knight θα κυκλοφορήσει επίσημα στις αρχές του 2021 για PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC. Το side-scrolling action platformer της FairPlay Studios είναι ήδη διαθέσιμο μέσω του Apple Arcade και μας μεταφέρει σε ένα φουτουριστικό σύμπαν του διάσημου παραμυθιού, του Βασιλιά Αρθούρου. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός από τους απογόνους του Λάνσελοτ, που καλούνται να αντιμετωπίσουν έξι δυνατούς πολεμιστές, με σκοτεινές δυνάμεις.

Η FairPlay Studios μας υπόσχεται μια εμπειρία που βαδίζει στα souls μονοπάτια, μέσα από ένα γρήγορο σύστημα μάχης και gameplay που μας επιβραβεύει σε κάθε μας νίκη, αλλά παράλληλα μας τιμωρεί σε κάθε λάθος.


Για μια ματιά πάνω στο Fallen Knight δείτε το παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*