Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Rogue Spirit σε PC (trailer)

Η Kids With Sticks ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου 3D rogue-lite action παιχνιδιού της, Rogue Spirit που θα γίνει διαθέσιμο αρχικά μέσω του Early Access του Steam, τον ερχόμενο Αύγουστο.

Στο Rogue Spirit οι παίκτες θα έχουν το ρόλο του πρίγκιπα της Midra, ως φάντασμα ο πρίγκιπας καλείτε να καταβάλει διάφορους αντίπαλους και να αποκτήσει τις ικανότητες τους για να αντιμετωπίσει τις διαβολικές παρουσίες που απειλούν το βασίλειο του.

Η εταιρεία έχει ως αρχικό στόχο την διαθεσιμότητα του παιχνιδιού στο Early Access πρόγραμμα για τους επόμενους επτά μήνες, με πιθανές αλλαγές του. Η έκδοση του Rogue Spirit στο Early Access θα προσφέρει σχεδόν το 60% του τελικού παιχνιδιού, που περιλαμβάνει έξι επίπεδα, 30 Essences και 16 skills, σε σχέση με την τελική έκδοση που θα προσφέρει 10 επίπεδα, 45 essences, καθώς και τουλάχιστον 25 skills.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*