Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η παρουσίαση της Square Enix στην Ε3 2018

*
Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Square Enix θα παίξει σημαντικό ρόλο στη φετινή E3, αφού θα έχει τη δική της παρουσίαση. Στην ουσία πρόκειται για ένα video showcase, όπως ακριβώς τα Nintendo Direct, που θα αναμεταδοθεί μέσω Youtube, Twitch, Mixer και Facebook, οπότε όσοι βρεθούν στην E3 στο Los Angeles, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να το δουν από κοντά. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, στις 20:00 μμ ώρα Ελλάδος. Πέρα από τα αναμενόμενα Kingdom Hearts 3 και Shadow of the Tomb Raider, ευελπιστούμε να υπάρξουν και κάποιες εκπλήξεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Ωραία θα δούμε Tomb Raider gameplay!!Για να έχει δική της παρουσίαση πάντως η Square Enix μάλλον θα δώσει ένα update στο Avengers project που ετοιμάζει!!!

*