Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε ημερομηνία για το PlayStation Experience 2015 event

Η Sony Computer Entertainment America επιβεβαίωσε ότι το PlayStation Experience 2015 event θα λάβει χώρα στο Moscone Center στο San Francisco και θα διαρκέσει από τις 5 έως 6 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία υπόσχεται πολλές εκπλήξεις και σημαντικές ανακοινώσεις, ενώ στις 6 του μήνα αναμένεται να διεξαχθεί και το τουρνουά Capcom Cup, το οποίο θα είναι ανοικτό σε όλους τους συμμετέχοντες. Η τελική κατάταξη του Capcom Pro Tour θα περιλαμβάνει τους 32 κορυφαίους παίκτες του κόσμου και οι οποίοι θα αγωνιστούν για τον τίτλο “Street Fighter World Champion” και για χρηματικό έπαθλο της τάξης των $250.000.



Πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων της εκδήλωσης θα βρείτε εδώ. Τέλος, στη συνέχεια ακολουθεί και το σχετικό promo trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*