Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε και έρχεται στο Nintendo Switch το Space Invaders: Invincible Collection

*
Η Taito ανακοίνωσε επίσημα το Space Invaders: Invincible Collection, το οποίο θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 26 Μαρτίου του 2020. Η κυκλοφορία έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας σε δύο εκδόσεις, μία standard edition στα 5,200 yen και μια special edition στα 16,800 yen.

Τι περιλαμβάνει η συλλογή; Τα παιχνίδια Space Invaders (1978, Arcade) – Black-and-White Version, Space Invaders (1978, Arcade) – Color Version, Space Invaders Part II (1979, Arcade), Super Space Invaders ’91 (also known as MJ-12 / Majestic Twelve) (1990, Arcade) και Space Invaders Extreme (2018, PC), ενώ αν υπάρξουν έξτρα εκδόσεις, θα ανακοινωθούν σε μετέπειτα χρονική στιγμή. Η Special Edition θα περιλαμβάνει πέραν των παραπάνω και τα Space Invaders DX (1994, Arcade), Space Cyclone (1980, Arcade) και Lunar Rescue (1979, Arcade).


Η Amazon Japan θα πουλάει μάλιστα Amazon Prime Day 2019-exclusive εκδόσεις στις 15 και 16 Ιουλίου, οι οποίες θα περιλαμβάνουν ακόμη το Space Invaders 90 (1990, Genesis / Mega Drive). Η physical έκδοση θα περιλαμβάνει ένα Space Invaders-themed board game (διαφορετικό από το Space Invaders: The Board Game), το επίσημο art book, ένα Taito-branded pouch και πέντε κάρτες οδηγιών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*