Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε και επίσημα η έκδοση του SMITE για PS4

Έχοντας δημιουργήσει το δικό του, ξεχωριστό κοινό σε PC και Xbox One, το SMITE βρίσκεται ήδη καθοδόν για το PlayStation 4. To third-person MOBA πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του στη νεότερη κονσόλα της Sony μέσα στους επόμενους μήνες (επιβεβαιώνοντας τις πρόσφατες φήμες), με το παιχνίδι να βρίσκεται σε φάση κλειστής alpha έκδοσης. Η κλειστή beta θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο και για όσους ενδιαφέρονται, οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Το SMITE θα διατηρήσει το free-to-play μοντέλο, όπως συμβαίνει και στις άλλες πλατφόρμες, με τους παίκτες του PlayStation 4 να έχουν άμεση πρόσβαση σε πέντε θεού, που είναι οι : Ymir, Thor, Neith, Guan Yu και Ra. Επιπλέον θα υπάρχει πρόσβαση σε οποιονδήποτε θεό διατεθεί μέσω του δωρεά rotation και ταυτόχρονα, οι παίκτες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν και άλλους θεούς μέσω των Favor or Gems και ειδικών community events.



Επίσης, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ανάπτυξης, κατά τη διάρκεια της κλειστής beta θα παρασχεθούν αποκλειστικά skins όπως το World’s Collide για τον Odin που οι παίκτες μπορούν να ξεκλειδώσουν δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεσουν τον λογαριασμό τους στο PlayStation 4 με αυτόν της PC έκδοσης. Ακόμα πιο τυχεροί θα είναι οι συνδρομητές PS Plus που θα λάβουν το KuKu4 για τον Kulkulkan.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*