Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε το She Wants Me Dead

Το She Wants Me Dead εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν από μερικές μέρες στο “ data-mining site” Exophase και, ενώ τίποτα δεν είχε γνωστό για το συγκεκριμένο τίτλο πέρα από την ονομασία και ορισμένα trophies, το game αποκαλύφθηκε τελικά το απόγευμα της Παρασκευής σε ένα πρόσφατο PlayStation Blog post. Σύμφωνα με την Hello There, το στούντιο που είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη του τίτλου, το She Wants Me Dead αποτελεί ένα «σκοτεινό» και ιδιαίτερο rhythm game που βασίζεται σε ένα ομότιτλο τραγούδι (ναι, αυτό θα ακούτε καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού) και ο πρωταγωνιστής καλείται να επιβιώσει από τις παγίδες που του έχει στήσει η ίδια του η γάτα!



Ο τίτλος κυκλοφορεί αποκλειστικά για PlayStation 4  και PC και μέσα από τον παρακάτω player μπορείτε να δείτε το launch trailer του She Wants Me Dead.



Και το soundtrack: She Wants Me Dead (CAZZETTE vs. AronChupa)


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*