Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε μικρή καθυστέρηση για το free-to-play Vigor του PS4 (trailer)

Το free-to-play shoot ‘n’ loot game Vigor θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει για το PlayStation 4. Η Bohemia Interactive ανακοίνωσε πως ο τίτλος θα καθυστερήσει και δεν θα διατεθεί στις 25 Νοεμβρίου, έτσι ώστε να λανσαριστεί ταυτόχρονα με την έκδοσή του για PlayStation 5 κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Ταυτόχρονα δήλωσε πως η ομάδα της εργάζεται από το σπίτι και πως υπερεκτίμησε τις δυνατότητές της σχετικά με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού την ώρα που χρειαζόταν.

Στο Vigor, 8 έως 12 παίκτες μάχονται μεταξύ τους αποσπώντας ο ένας από τον άλλο πολύτιμο loot, χτίζουν το καταφύγιό τους, αλλά και χρήσιμο εξοπλισμό και έχουν σκοπό να γίνουν ο θαρραλέος Outlander στη μετα-πολεμική Νορβηγία. Είναι διαθέσιμο ήδη για Xbox One μέσα από το Microsoft Store και στο Nintendo Switch μέσα από το Nintendo eShop.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*