Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε νέα συνεργασία μεταξύ Xbox και Bang & Olufsen

*
Η Xbox και η Bang & Olufsen- δανέζικη εταιρεία που σχεδιάζει προϊόντα ήχου, εικόνας και τηλεφωνίας- ανακοίνωσαν συνεργασία για τη δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών ήχου υψηλής ποιότητας για το Xbox Series X.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η συνεργασία αυτή θα αποφέρει νέες προτάσεις ήχου στον τομέα του gaming και θα περιλαμβάνει λειτουργίες που θα είναι σχεδιασμένες αποκλειστικά για το Xbox (πιθανότατα εννοώντας και για το Xbox One). Όπως σημειώνει ο Christoffer Poulsen, Vice President και Head of Product Management της Band & Olufsen, η εταιρεία μπαίνοντας στον κόσμο του gaming θα προσφέρει μοναδική ποιότητα ήχου σε συνδυασμό με εντυπωσιακό design των προϊόντων της.


Από τη μεριά του Xbox ο Head of Harware Partnerships Matt Kesselring δήλωσε πως η εταιρεία είναι ενθουσιασμένοι που οι fans των δύο εταιρειών θα μπορούν να ταξιδεύουν με τα νέα προϊόντα και να παίζουν Xbox οπουδήποτε βρίσκονται στον κόσμο. Πιθανότατα αναφέρεται σε ένα headset το οποίο οι παίκτες θα χρησιμοποιούν καθώς παίζουν σε κάποια φορητή συσκευή χάρη στο Project xCloud.
Οι δύο εταιρείες υποσχέθηκαν περισσότερες ανακοινώσεις καθώς πλησιάζουμε στο λανσάρισμα του Xbox Series X κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*