Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε νεο -40λεπτης διάρκειας- Nintendo Direct

*
Έφτασε ο καιρός για ένα ακόμα Nintendo Direct, ο παραδοσιακός τρόπος της ιαπωνικής εταιρείας προκειμένου να μας ενημερώνει για τις επερχόμενες εξελίξεις που αφορούν τις πλατφρόρμες gaming που προωθεί στην αγορά. Αυτή τη φορά θα πρέπει να μείνετε ξάγρυπνοι αφού το νέο streaming έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα Ελλάδας 01:00 πμ και θα έχει διάρκεια περίπου 40 λεπτά.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα μάθουμε περισσότερα για τίτλους που θα λανσαριστούν μέσα στους επόμενους μήνες, όπως τα Pokemon Sword and Shield και το Luigi’s Mansion 3. Σε περίπτωση που θέλετε να παρακολουθήσετε, θα μπορέσετε να το κάνετε μέσω YouTube πατώντας εδώ. Όπως πάντα η δημοσιογραφική ομάδα του enternity.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα ειπωθούν στο Nintendo Direct.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*