Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το 10 Second Ninja Χ

Όπως ανακοίνωσε η Curve Digital, το 10 Second Ninja Χ πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός του τρέχοντος καλοκαιριού για PC, PlayStation 4, PlayStation Vita και Xbox One. Όσοι είχαν ασχοληθεί με τον original τίτλο που είχε κυκλοφορήσει για PC το 2014, απλά θυμούνται ένα από τα πλέον δύσκολα παιχνίδια στην ιστορία του gaming, μιας και οι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους μονάχα 10 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσουν κάθε επίπεδο.



Το 10 Second Ninja X θα περιλαμβάνει 60 νέα επίπεδα, δηλαδή, θεωρητικά, συνολικά 6 λεπτά gameplay, ενώ η εταιρεία ανάπτυξης Four Circle υποστηρίζει ότι το κυνήγι των perfect scores θα κρατήσει τους παίκτες απασχολημένους για δεκάδες ώρες. Επιπλέον θα υπάρχει πλοκή, hub world, unlockable ghosts, τα 40 επίπεδα του αρχικού παιχνιδιού, leaderboards, bross save, μυστικές περιοχές και πολλά άλλα. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό announcement trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*