Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το A Quiet Place video game βασισμένο στις ομώνυμες ταινίες

*
Η Saber Interactive σε συνεργασία με τις iLLOGIKAL και EP1TOME ανακοίνωσαν ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη το A Quiet Place, ένας single-player horror τίτλος στο σύμπαν των γνωστών ταινιών της Paramount Pictures, που θα κυκλοφορήσει το 2022.

Ο Creative Director της iLLOGIKAL Herve Sliwa, δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένος για την συνεργασία τους με την EP1TOME και την Saber Interactive, καθώς θα μπορούν να προσφέρουν στους παίκτες την ένταση και τον τρόμο από τις ταινίες στους παίκτες όπως ποτέ ξανά.


Επιπλέον ο επικεφαλής της Saber Interactive πρόσθεσε πως η επιτυχία του A Quiet Place στις κινηματογραφικές αίθουσες δείχνει ξεκάθαρα ότι το κοινό θέλει περισσότερες ιστορίες μέσα από αυτό το σύμπαν και για αυτό τον λόγο η iLLOGIKAL δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες για το A Quiet Place αναμένουμε αργότερα το 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*