Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Antigraviator για PC, PS4 και Xbox One

*
Cybernetic Walrus και Iceberg Interactive ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Antigraviator για PC, PS4 και Xbox One. O τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2018, ενώ θα χρησιμοποιεί τη Unity engine, την οποία η ομάδα ανάπτυξης θέλει να φτάσει στα όριά της. Στα του gameplay, οι παίκτες θα πρέπει να οδηγήσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν σε μια ποικιλία διαδρομών, με πλήρως παραμετροποιήσιμα οχήματα. Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα έχουν στη διάθεση τους πλήθος παγίδων και power ups, έτσι ώστε να αποκτήσουν το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Επίσης, ο τίτλος θα διαθέτει split-screen και online multiplayer, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκαν εκτός από την ελάχιστες απαιτήσεις που θα πρέπει να πληροί το PC σας και το σχετικό trailer, τα οποία θα βρείτε στη συνέχεια του άρθρου. 



Ελάχιστες απαιτήσεις:
Λειτουργικό σύστημα: Microsoft Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10
Επεξεργαστής: i5 2.7GHz
Μνήμη: 8 GB 
Κάρτα γραφικών: Nvidia Geforce 660ti
DirectX: Version 10
Διαθέσιμο χώρο: 10 GB 
Ενδέχεται μέχρι την κυκλοφορία του τίτλου να υπάρξουν αλλαγές των system requirements. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*