Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Atelier Sophie για PlayStation

To Atelier Sophie αναμένεται να αποτελέσει την νεότερη προσθήκη στη δημοφιλή σειρά και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PlayStation 3 και PS Vita στην Ιαπωνία στις 25 Σεπτεμβρίου. Θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις για κάθε κονσόλα, η standard, η digital και η premium, καθεμιά με διαφορετικό κόστος. Το Premium Pack θα περιέχει ένα visual book, ένα CD με το soundtrack, ένα poster μεγέθους Ε3, character clear marker set και κωδικούς για το download πέντε αντικειμένων. Πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού είναι η Sophie Noienmuller, ένα κορίτσι που λατρεύει την αλχημεία και έχει το δικό της atelier studio στο άκρο της πόλης.



Επιπλέον, μία από τους χαρακτήρες του τίτλου θα είναι η Prafta, ένα κορίτσι με πλατινέ μαλλί που έχει χάσει τη μνήμη της. Τέλος υπάρχει έναν νέο “Dollmake” feature που επιτρέπει στους παίκτες να αλλάζουν την εμφάνιση της Prafta χρησιμοποιώντας κομψά ρούχα φτιαγμένα από τα υλικά που συνθέτετε. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το teaser trailer του παιχνιδιού.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*