Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Avengers: Damage Control (trailer)

Εκτός από παιχνίδια όπως το Marvel’s Spider-Man αλλά και το επερχόμενο Marvel’s Avengers, η Marvel προετοιμάζει μια νέα εμπειρία για κατόχους συσκευών εικονικής πραγματικότητας. Βεβαίως δεν ξεχνάμε το Marvel Powers United VR για Oculus Rift που ήδη κυκλοφορεί και το Iron Man VR που αναπτύσεται για PlayStation VR. Σε αυτά έρχεται να προστεθεί το Avengers: Damage Control.

Το παιχνίδι επικεντρώνεται σε μια ομάδα που δοκιμάζει στολές τις οποίες έχει δημιουργήσει η Shuri. Αυτές συνδυάζουν τεχνολογίες από τις βιομηχανίες Wakandan και Stark και κάποιος προσπαθεί να τις κλέψει. Οι παίκτες θα συνεργαστούν με ήρωες όπως οι Doctor Strange, Ant-Man και The Wasp με τη Marvel Studios να επιβεβαιώνει οτι οι Benedict Cumberbatch, Paul Rudd και Evangeline Lily θα πρωταγωνιστούν στο Avengers: Damage Control στους ρόλους που τους έχουμε συνηθίσει.


Την ανάπτυξη του Avengers: Damage Control έχει αναλάβει η ILMxLab και θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα The Void από 18 Οκτωβρίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*