Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Bombshell για PS4 και PC

Οι 3D Realms και Interceptor Entertainment ανακοίνωσαν ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι για PlayStation 4 και PC με τον τίτλο Bombshell. Πρόκειται για ένα action RPG, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η Shelly “Bombshell” Harrison και για την ανάπτυξη του τίτλου έχει χρησιμοποιηθεί η Unreal Engine. Όπως θα διακρίνετε και από τις εικόνες και το βίντεο που ακολουθούν στην συνέχεια του άρθρου, στο νέο αυτό project των developers του remake του Rise Of The Triad, ο παίκτης θα έρθει αντιμέτωπος με εξωγήινες μορφές.



Η εν μέρει «μεταλλική» και “punk“ ηρωίδα καλείται να ταξιδέψει σε τέσσερεις διαφορετικούς πλανήτες για να σώσει τον πρόεδρο από τα νύχια των aliens. Το μεταλλικό χέρι της Shelly Harisson θα δέχεται πολλές αναβαθμίσεις, οι οποίες θα κάνουν την ζωή του παίκτη ευκολότερη κατά την διάρκεια της πορείας του στα non-linear επίπεδα του Bombshell. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2015.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*