Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Breakout: Recharged για PC και κονσόλες (trailer)

Η Atari σε συνεργασία με τις Adamvision και Sneakybox, ανακοίνωσαν ότι το Breakout: Recharged, θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Steam, Epic Games Store) και Atari VCS.

Η δημοφιλής σειρά που μας επιτρέπει να σπάμε τούβλα επιστρέφει με το Breakout: Recharged. Το παιχνίδι θα σας προσφέρει ένα ατελείωτο arcade mode και θα σας φτάσει στα όρια των δυνατοτήτων σας με τις 50 challenge levels, υπό τους ήχους του soundtrack που έχει δημιουργηθεί από την βραβευμένη συνθέτρια Megan McDuffee . Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα μπορείτε να βρίσκεται διάφορα power-ups, ανάμεσα τους rail guns, homing missiles και διάφορα εκρηκτικά ώστε να ξεπεράσετε τις πίστες και να ανεβείτε στην παγκόσμια κατάταξη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*