Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Crisis on the Planet of the Apes

*
Η 20th Century Fox ανακοίνωσε το Crisis on the Planet of the Apes, ένα νέο παιχνίδι για συσκευές εικονικής πραγματικότητας που θα βασίζεται στο Planet of the Apes franchise. Την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Foxnext VR Studio και χρονολογικά τοποθετείται μεταξύ των ταινιών Rise of the Planet of the Apes και Dawn of the Planet of the Apes. Σύμφωνα με το σενάριο, οι παίκτες αναλαμβάνουν το χειρισμό ενός πίθηκου, που βρίσκεται αιχμάλωτος των ανθρώπων σε ένα ερευνητικό κέντρο και στόχος του είναι να δραπετεύσει. Το Crisis on the Planet of the Apes θα κοστίζει $14,99 και θα λανσαριστεί στις 3 Απριλίου 2018 για HTC Vive, Oculus Rift, και PSVR. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το announcement trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*