Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το DOOM 3: VR Edition για το PlayStation VR (trailer)

Ο publisher Bethesda Softworks και η developer id Software, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του DOOM 3: VR Edition για το PlayStation VR. Στο παιχνίδι οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με ορδές από εχθρικούς δαίμονες, και η προσπάθεια τους να σταματήσουν τη εισβολή φτάνει μέχρι την κόλαση.

Η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται πακέτο με τα 2 expansions του παιχνιδιού, το “Resurrection of Evil” και το “The Lost Mission.”. Το πρώτο εξελίσσετε δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του DOOM 3, όπου οι παίκτες καλούνται να ανακτήσουν ένα αρχαίο αντικείμενο, το οποίο ανοίγει μια πύλη για την κόλαση, και να το καταστρέψουν πριν το χρησιμοποιήσει ο Maledict. Στο “The Lost Mission”, όντως ο μόνος επιζών του Bravo Team, ο πρωταγωνιστής πρέπει να καταστρέψει έναν αναμεταδότη τηλεμεταφοράς, όπου έχει την δυνατότητα να μεταφέρει δαίμονες στην γη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*