Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Darkest Dungeon II

*
H Red Hook Studios ανακοίνωσε το Darkest Dungeon II και ταυτόχρονα δημοσίευσε το πρώτο teaser για τον τίτλο. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε ιδιαίτερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι. Σε συνέντευξή τους στο PCGamer, μέλη της ομάδας ανάπτυξης δήλωσαν ότι το σύστημα μάχης θα παραμείνει κατά βάση ως έχει, με σημαντικές όμως τροποποιήσεις όσον αφορά τους μηχανισμούς και την παρουσίαση. Αυτή τη φορά οι παίκτες δεν θα πρέπει απλά να ισοπεδώσουν όποιον εχθρό βρουν μπροστά τους, αλλά να καταφέρουν να επιβιώσουν σε ένα πολύ δύσκολο ταξίδι. Πλέον η Red Hook Studios αριθμεί 14 άτομα και μέσα στους επόμενους 18 μήνες, φιλοδοξεί να προσθέσει άλλα έξι. Για να έχετε μέτρο σύγκρισης, το Darkest Dungeon αναπτύχθηκε από μια ομάδα πέντε ατόμων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*