Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Defunct για το Switch

*
Δεν θα ήταν υπερβολή αν κάποιος ισχυριζόταν ότι το Nintendo Switch αποτελεί πλέον το σπίτι των indie τίτλων. Η νέα προσθήκη στη βιβλιοθήκη της υβριδικής κονσόλας είναι το Defunct, ένας racing τίτλος, πίσω από την ανάπτυξη του οποίου βρίσκεται η Freshly Squeezed. Το σενάριο θυμίζει σκηνές κατόπιν αποκαλυπτικών καταστάσεων. Τα ρομπότ κάνουν πλέον κουμάντο στη Γη και οι παίκτες θα αναλάβουν τον έλεγχο ενός μισοκατεστραμένου που πέφτει από ένα φορτηγό πλοίο. Σκοπός τους είναι να δώσουν τον υπερ πάντων αγώνα για να επιστρέψει το ρομπότ στο πλοιο πριν είναι αργά. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει time trial mode και θα επιτρέπει στους παίκτες να διαμορφώνουν το ρομπότ τους με skins και cosmetics. Το Defunct θα κυκλοφορήσει για το Switch στις 13 Σεπτεμβρίου 2018 και παρακάτω θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*