Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το DiRT 4

*
Οι Codemasters και Koch Media ανακοίνωσαν το DiRT 4, το νέο μέλος στη δημοφιλή σειρά racing τίτλων, το οποίο έρχεται σε εκδόσεις για PC, PS4 και Xbox One τον Ιούνιο του 2017. Το παιχνίδι ακολουθεί τα χνάρια των τίτλων της σειράς και σύμφωνα με το επίσημο δελτίο Τύπου, πλησιάζει τα όρια του ρεαλισμού στους αγώνες εκτός δρόμου και φτάνει σε νέα επίπεδα. Ακόμη, επανεισάγει τους gamers σε αγώνες με φορτηγά και buggies στο Landbrush mode, ενώ θα χρησιμοποιεί και ένα σύστημα που θα αναμένεται να αλλάξει το μέλλον των racing game. Ο λόγος για το Your Stage, ένα νέο εργαλείο που επιτρέπει τη δημιουργία διαδρομών για αγώνες, στο οποίο ο παίκτης καλείται να διαλέξει τις παραμέτρους και να φτιάξει κάτι το ξεχωριστό.



Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, αξίζει να σημειώσουμε πως:
- Θα περιλαμβάνει 50 από τα πιο εντυπωσιακά off-road οχήματα της ιστορίας (Ford Fiesta R5, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Subaru WRX STI NR4 και Audi Sport Quattro S1 E3).
- Οι αγώνες θα διεξάγονται σε 5 τοποθεσίες (Αυστραλία, Ισπανία, Μίσιγκαν, Σουηδία, Ουαλία).
- Θα έχει την επίσημη άδεια του FIFA World Rallycross Championship και θα επιτρέπει στον παίκτη να οδηγήσει στα Montalegre, Loheac Bretagne, Hell, Holjes και Lydden Hill.
- Στο Landrush Mode θα προσφέρονται αγώνες εκτός δρόμου σε μικρές πίστες με Pro Buggies, Pro-2 Trucks, Pro-4 Trucks και Crosskart οχήματα στην Καλιφόρνια, στη Νεβάδα και στο Μεξικό.
- Στο Joyride mode θα προσφέρονται αναμετρήσεις για τον καλύτερο χρόνο σε ένα γύρο, αγώνες καταστροφής, περιοχές ελεύθερης διαδρομής και δυνατότητα αποστολής δοκιμασιών σε φίλους.
- Στο DiRT Academy θα μπορείτε να μάθετε τις δεξιότητες και τις τεχνικές των αγώνων στο DirtFish Rally School στην Ουάσιγκτον και να εξασκηθείτε για να βελτιώσετε την οδήγησή σας.
- Στο Career Mode θα μπορείτε να δημιουργήστε τον οδηγό σας, να αγωνιστείτε σε διάφορες κατηγορίες, να προσελκύσετε χορηγούς και να χτίστε την ομάδα σας με ξεκάθαρους στόχους και ανταμοιβές.
- Θα υπάρχουν ημερίσιες, εβδομαδιαίες και μηνιαίες προκλήσεις ενάντια σε παίκτες από όλο τον κόσμο και «ζωντανά» ladders, πρωταθλήματα και τουρνουά, cross-platform leaderboards, βελτιωμένο σύστημα τηλεμετρίας CREST.
- Με το Tuning θα μπορείτε  να βελτιώσετε την απόδοση με βάση το αυτοκίνητο, την πίστα και τις καιρικές συνθήκες για να ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας.
- Τέλος, οι φθορές και οι ζημιές αναπαρίστανται πιστά με ένα βελτιωμένο σύστημα καταγραφής. Η ζημιά θα μπορεί να επισκευαστεί αν προσλάβετε μηχανικούς που θα δουλέψουν στην Service Area της ομάδας σας ανάμεσα στις ειδικές διαδρομές, έχοντας όμως διαθέσιμο συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Codemasters

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Koch Media

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Enarxis

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • DiRT 4
    • 3+ pegi 3+
      • 8.9 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (5)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.dirtgame.com/uk/home FOLLOWERS 4 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 9

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • VonL
    • Θα κινείται στα χνάρια του Dirt 3 ή θα είναι ένα Dirt Rally με στοχεία Dirt 3....Πάντως στα 19.99 που παίζει το Rally αξίζει για τους fan του είδους.

*